divendres, 4 d’agost del 2023

ROSES

Aquest cap de setmana llarga anem a Roses. L'excusa, el concert de Sopa de Cabra de divendres. Així doncs, dijous tarda ja anem tirant, i arribem a Roses al vespre, just a temps per desembarcar a l'hotel i sortir a sopar.

El divendres al matí anem a fer un tomb per Cadaqués, que sempre ve de gust. Ens arribem fins a Portlligat, però havent mirat que a la web per visitar la casa de Dalí no hi havia entrades, poca esperança tenim. Però vet aquí, que arribem, i pam! N'hi ha, així que cap a dins. Després de fer la visita encara donem tombs per Cadaqués i dinem, fem un gelat, i tornem cap a Roses.






Al vespre anem cap a la Ciutadella de Roses, on es fa el concert, i hi ha habilitat un espai amb food-trucks on poder menjar i beure. Sopem i cap al concert!




Dissabte al matí esmorzem i anem fins als Aiguamolls de l'Empordà a fer un passeig. Fa calor, així que no allarguem massa. Veiem uns quants ocells, fem un cafè i ens diem que tornarem quan no faci tanta calor per fer una volta més gran.





Tot seguit anem cap a Empuriabrava. Anem fins a la platja on trobem un munt de gent, cotxes i sense lloc per aparcar. Així doncs, tornem enrere, i passem per un lloc on sembla que lloguen barques. Preguntem, i així és, lloguem una barqueta i fem un tomb pels canals.





Després de dinar descansem una mica i anem a fer el cafè a Castelló d'Empúries. Donem un tomb pel poble, amb magnífiques cases senyorials, fem unes compres de melmelades i arròs i seguim ruta.




La següent parada és Palau-Saverdera, on també fem un tomb pel poble, sense més que ressenyar.



I d'aquí ja tornem cap a Roses a sopar. I res més, el diumenge ens llevem i ja anem tirant.