dimarts, 19 de març del 2019

EIVISSA

Doncs cap a Eivissa que anem a passar el cap de setmana, i per tenir més temps, ens llevem ben d'hora ben d'hora, i cap a l'aeroport. A les 10 ja som dins el nostre cotxe de lloguer, un bonic Fiat 500.

Emprenem la ruta i com a primera destinació triem Santa Eulària Des Riu, on parem a fer un cafè i donar un tomb. Després seguim cap al nord, i parem al mercat 'hippie' de Les Dàlies. I anem encara més al nord, cap a la Cala Sant Vicent.




Desfem el camí i tornem avall, ja cap a la capital, per deixar les coses a l'hotel i anar a dinar. Un cop havent dinat i descansat una mica, agafem el cotxe i anem directament fins Dalt Vila, a l'aparcament de dalt de tot. Fem un tomb pels carrerons i tornen cap al cotxe, que ara travessarem d'est a oest, cap a Sant Antoni de Portmany. Donem un tomb pel port, i després reprenem ruta cap a Cap Negret, per la posta de sol. Ja de tornada a Eivissa donem un altre tomb per la part antiga, aquest cop des de baix i anem a sopar al ReArt.




Un cop esmorzats agafem el cotxe i anem cap al centre de l'illa, al petit poble de Santa Gertrudis. Després visitem un parell de cales, Cala Tarida i Cala Vadella. Seguim cap a Sant Josep de Sa Talaia, i acabem visitant Ses Salines. I fins aquí el nostre cap de setmana.